Jazdil bez vodičského preukazu. Ženu napadla dáždnikom. Krádež na obecnom úrade.

27.10.2011 Celý región

Jazdil bez vodičského preukazu:
Vranovskí policajti obvinili včera z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia 42 ročného muža z obce Soľ, okr. Vranov n/Topľou.
Počas pondelkového (24.10.2011) popoludnia viedol obvinený muž po ceste z Vranova do Soli osobné auto Renault Megane Scenic. V obci Čaklov ho zastavila policajná hliadka, ktorí pri kontrole zistila, že nemá vodičský preukaz nakoľko v máji tohto roku mu bol uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na dobu 36 mesiacov.

Ženu napadla dáždnikom:
Z prečinu výtržníctva obvinili včera svidnícki policajti 47 ročnú ženu zo Svidníka.
Obvinená žena 12.7.2011 v čase okolo 07:00 h fyzicky napadla na zastávke SAD v obci Nižný Mirošov 50 ročnú miestnu ženu. S dáždnikom v ruke ju viac krát udrela po zadnej časti hlavy a po ľavom stehne, čím jej spôsobila zranenie s dobu liečenia a práceneschopnosti 5-6 dní.
 
Krádež na obecnom úrade:
Do obecného úradu v obci Nižné Repaše, okr. Levoča sa v noci z pondelka na utorok vlámal zatiaľ neznámy páchateľ.
V zadnej časti budovy vytlačil vetracie okienko a cez to sa dostal dnu. V úrade potom vylomil dvere na viacerých miestnostiach a tieto prehľadal. So sebou si odniesol motorovú pílu, ktorú našiel v sociálnej miestnosti a 50 .- € z obecnej pokladničky. Celková škoda spôsobená krádežou a poškodením bola vyčíslená na 2 210.- €. Prípad vyšetrujú policajti z Levoče ako prečin krádeže.
 

Vyberte región